19e NOU GRAN MERCAT “VIU” D’INTERCANVI

19e NOU GRAN MERCAT “VIU” D’INTERCANVI

18nov10:0014:0019e NOU GRAN MERCAT “VIU” D’INTERCANVI10:00 - 14:00(GMT+01:00) Plaça Jardins d’Elx, 08027, Barcelona OrganitzadorLa Sagrera AlternativaLa Sagrera Es MouMenjador Ca la Rosa

Detalls de l'esdeveniment

Aquesta tardor amb la iniciativa de LA SAGRERA ES MOU hem unit forces amb altres entitats socials del barri, CA LA ROSA i LA SAGRERA ALTERNATIVA, per tal de donar un fort impuls a la participació del veïns i veïnes del barri de La Sagrera en aquest procés d’intercanvi que suposa garantir que tot allò que tenim a casa i ja no fem servir (roba, llibres, joguines, etc) tingui una segona oportunitat de reviure mitjançant l’intercanvi i obtenir així un aprofitament que ens permeti valorar i millorar l’impacte ambiental de totes aquestes accions d’intercanvi per part del veïnat de La Sagrera. 

Aquesta munió de forces a La Sagrera ha estat molt ben acollida per altres entitats pròximes que també treballen en xarxes d’intercanvi i que han decidit participar-hi activament com son Properess, Andromines, etc. Tots plegats amb l’objectiu de que aquest nou mercat d’intercanvi amb un format col·laboratiu sigui útil per les persones del barri. Us invitem a totes i tots a unir-vos al mercat.

Més informació

Deixeu un comentari