Estem a punt de trobar més pistes per iniciar una nova aventura!

MECÀNICA DEL JOC:

Els participants hauran de seguir les pistes repartides pel barri de la Sagrera, a partir d’una pista inicial, que proporcionarà la Comissió de Festes de la Sagrera per qualsevol mitjà (programa de festes, xarxes socials, en un acte, etc.). Cada pista portarà a una altra pista que, finalment, i un cop resoltes totes les pistes anteriors, els indicarà l’amagatall del tresor final. Tant les pistes com l’amagatall final pot contenir part o tot el codi o solució de l’aventura.

Les pistes estan en llocs públics (al carrer) i es podran trobar amb una mica de paciència i enginy. Sempre es trobarà la rata amb l’escut a prop, aquestes rates vindran amb lletres que serviran per poder enviar el formulari final per optar als premis.

No ens fem responsables dels danys o desperfectes personals i materials que puguin ocasionar els participants. La responsabilitat per danys o desperfectes correspon als seus autors de manera personal i exclusiva.

DURACIÓ

Del 18 al 21 d’abril de 2024 fins a les 15:30h.

PARTICIPACIÓ

La SagreraAventura està pensada per fer-se en solitari o en grup i per a totes les edats.

PREMIS

Qui hagi enviat el formulari utilitzant la clau correcta podrà optar a un dels dos premis:
1) Un val d’Abacus de 30€ per qui finalitzi en primer lloc.
2) Un val d’Abacus de 20€ que se sortejarà entre tots els participants que hagin encertat la clau i no hagin quedat primers.

ENTREGA DE PREMIS

L’entrega de premis es farà a les 20:30h del dilluns 22 d’abril al Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”, qui vulgui venir serà benvingut i pels que no pugueu venir i no us vulgueu perdre l’acte, ho podreu veure per la transmissió que farem per Xarxes a través de l’enllaç: festesdelasagrera.cat/directe.

PROTECCIÓ DE DADES:

D’acord amb la normativa de protecció de dades, les dades personals seran tractades per LA COMISSIÓ DE FESTES DE LA SAGRERA amb la finalitat de posar-se en contacte amb els guanyadors dels premis, així com, d’anunciar els seus noms i cognoms en l’acte d’entrega de premis i mitjançant les xarxes socials.

Les dades personals no seran cedides a tercers.

RECOMANACIONS

  • Els menors de 14 anys han de fer l’aventura acompanyats d’un adult.
  • Respectar, en tot moment, les normes de convivència, circulació, etc.
  • Sempre que es trobi una pista o el tresor final, si us plau, deixeu-la al mateix lloc, mateixa posició i no la manipuleu.
  • Si us trobeu amb altres aventurers, no us molesteu, us podeu ajudar entre vosaltres.